Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem ağacı dikmek

Rüyada badem ağacı dikmek

Rüyada badem ağacı dikmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada badem ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada badem ağacı dikmek tartışmalı bir işe girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem dikmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çağla badem ağacı görmek sermaye elde edeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli badem ağacı görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok zor günler geçirileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada badem ağacı çiçeği görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan badem koparmak huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments