Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ışık görmek

Rüyada yanan ışık görmek

Rüyada yanan ışık görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ışık gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Rüyada evde yanan ışık görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada ışığı yanan ev görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ışıkları yanan cami görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yanan ışık görmek önemli işler yapacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada ışık topu görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kendisine uğur getireceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak kazancının da eksilmeyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments