Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığı yanan ev görmek

Rüyada ışığı yanan ev görmek

Rüyada ışığı yanan ev görmek geride bırakacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, dertlerin bölüşüleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, elindeki malların gideceğine işarettir.

Rüyada ışığı yanan ev gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ışığı yanan ev görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, galibiyet kazanacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yanan ışık görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kafasını toparlayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıkları yanan cami görmek para sahibi olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına inanılır.

Rüyada yanan ışık görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Rüyada ışıklı ev görmek zorlukların biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde ışık yakmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada evde ışık görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments