Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı çöktüğünü görmek

Rüyada çatı çöktüğünü görmek

Rüyada çatı çöktüğünü görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı çöktüğünü gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada çatısı delik ev görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada çatının uçmasını görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatı yıkamak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan sarkmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada çatıda sallanmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada çatışma altında kalmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, başına türlü işler geleceğine, içine kapanacağına inanılır.

Rüyada çatıda kar görmek sıkıntılarının son bulacağına, kimseyle konuşmayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments