Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan bir şeyi söndürmek

Rüyada yanan bir şeyi söndürmek

Rüyada yanan bir şeyi söndürmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan bir şeyi söndürmek gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yanan bir şeyi söndürmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanan yeri söndürmek mutluluğun aileye geri döneceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan odunları söndürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, güvenini sarsacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan yangını söndürmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada yanan ağacı söndürmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Rüyada yanan samanı söndürmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yanan kibriti söndürmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, konforunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments