Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakta ben görmek

Rüyada yanakta ben görmek

Rüyada yanakta ben görmek malının artmasına, bereketlenmesine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanakta ben gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Rüyada yanakta ben görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yanağında ben görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde ben görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada et beni görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayal kırıklığına, ticaret ehli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kolda ben görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birbirine benzeyen insan görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada büyük et beni görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments