Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan yana mezar görmek

Rüyada yan yana mezar görmek

Rüyada yan yana mezar görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yan yana mezar gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Rüyada yan yana iki mezar görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada yan yana mezar görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, uzun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yan yana yatmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada ölüyle diriyi yan yana görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada biriyle yan yana namaz kılmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada biriyle yan yana oturmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments