Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, halsizleşeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada yakışıklı birine aşık olmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada çok yakışıklı erkek görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments