Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, alım gücünün artmasına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, talihin yüzlerine güleceğine rivayet eder.

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın yakışıklı erkek görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kazançlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerinin günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eksiklerinin farkına varacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments