Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan kıl çekmek

Rüyada bacaktan kıl çekmek

Rüyada bacaktan kıl çekmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulur.

Rüyada bacaktan kıl çekmek gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada bacaktan kıl çekmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak ağrısı çekmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada bacağindan kil çekmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine tabir olunur.

Rüyada vücudundan kıl çekmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl çekmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kılını çekmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments