Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kılını çekmek

Rüyada kendi kılını çekmek

Rüyada kendi kılını çekmek kazancının günden güne düşeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sıkıntılarını atlatacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulur.

Rüyada kendi kılını çekmek gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Rüyada tereyağından kıl çekmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişten kıl çekmek kendisini geliştireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet eder.

Rüyada burunda kıl çekmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada cımbızla kıl çekmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kıl çekmek işveren koltuğunda oturacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinden kıl çekmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments