Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada belinden iğne vurulmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından iğne vurulmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada dişe iğne vurulmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada zehirli iğne vurulmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments