Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş dost görmek

Rüyada eş dost görmek

Rüyada eş dost görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatının karışacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eş dost gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada eş dost görmek alım gücünde yükselme olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada eşinin dostunu görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada eş dost akraba görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada yakın dost görmek işlerin bozulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına yorulur.

Rüyada dostlar görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iyi dost görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada eski bir dostu görmek işlerinde aksama olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments