Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında oturmak

Rüyada yağmurun altında oturmak

Rüyada yağmurun altında oturmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada yağmurun altında oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Rüyada yağmur altında oturmak bunun için Allah’a şükredeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında oturmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada yağmurda oturmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yürümek karlı işlere gireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur altında durmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur altında kalmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında dans etmek güvensizliğini yeneceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments