Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında dans etmek

Rüyada yağmurun altında dans etmek

Rüyada yağmurun altında dans etmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur altında dans etmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, iş kaybı yaşanacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda dans etmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında oynamak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Rüyada yağmur altında koşmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında dua etmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında oturmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments