Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca beslemek

Rüyada karınca beslemek

Rüyada karınca beslemek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, maddi varlığının çoğalacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karınca beslemek gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Rüyada karınca beslediğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınca beslemek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada karıncaları beslemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada sincap beslemek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavşanı beslemek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi beslediğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kaplan beslemek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük köpek beslemek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments