Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan zarar görmek

Rüyada yağmurdan zarar görmek

Rüyada yağmurdan zarar görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, gönlünün rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurdan zarar gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada yağmurdan zarar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından zarar görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, daha isabetli kararlar alacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada zararsız deprem görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet eder.

Rüyada zarar vermek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zararsız fare görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada birine zarar vermek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Rüyada evinin zarar gördüğünü görmek ticaretin büyüyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, rızkının sonsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments