Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zarar vermek

Rüyada zarar vermek

Rüyada zarar vermek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada zarar vermek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada zararsız örümcek görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada depremden zarar görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada zarar görmek daha temkinli ve garantici olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiklerine zarar vermek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinlerden zarar görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kediye zarar vermek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından zarar görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments