Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu havada ağlamak

Rüyada yağmurlu havada ağlamak

Rüyada yağmurlu havada ağlamak rakipleri mağlup edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada dua etmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada havayı yağmurlu görmek gözyaşına boğulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, başarıları ile konuşulacağına delalettir.

Rüyada yağmurlu havada araba kullanmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada yürümek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yağmurlu hava görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada gelinlik giymek güzel evlatlar yetiştireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yağmurlu havada yürüdüğünü görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments