Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, güzel bir haber almaya, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kişinin her türlü zenginliğine işarettir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda saç yıkamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak yüksek bir makama geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments