Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur içmek

Rüyada yağmur içmek

Rüyada yağmur içmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların gittikçe artacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur içmek gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada nisan yağmuru içmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sıkıntılarını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu içmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur içmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada yağmurun altında durmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur sularında yürümek dertlerin ve sorunların artacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments