Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur çizmesi görmek

Rüyada yağmur çizmesi görmek

Rüyada yağmur çizmesi görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, başına türlü belalar geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada yağmur çizmesi gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Rüyada yağmur çizmesi görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada siyah çizme almak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, malın bereketinin artmasına işarettir.

Rüyada kırmızı çizme almak solan yüzünün güleceğine, prestij kazanılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun çizme giymek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mor çizme giymek parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulur.

Rüyada birinin çizme giydiğini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada çizme çıkarmak sahip olduklarının da çoğalacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada çizme unutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments