Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çizme almak

Rüyada siyah çizme almak

Rüyada siyah çizme almak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlık vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çizme almak gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada siyah çizme kaybetmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yeni siyah çizme görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elinin darlaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun çizme görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah çizme giymek sahip olduğu nimetin artacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çizme satın almak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments