Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çizme giydiğini görmek

Rüyada birinin çizme giydiğini görmek

Rüyada birinin çizme giydiğini görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çizme giydiğini gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada yırtık çizme giymek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalettir.

Rüyada mavi çizme giymek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Rüyada çizme giydirmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine inanılır.

Rüyada çizme bot giymek duygularının karşılık göreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada beyaz çizme giydiğini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çizme giydiğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada geniş çizme giymek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments