Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme unutmak

Rüyada çizme unutmak

Rüyada çizme unutmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada çizme unutmak gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada çizme unutmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aşkının da kalıcı olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada çizmenin çalındığını görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada çizmelerini kaybetmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret etmektedir.

Rüyada çizme hediye etmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret eder.

Rüyada çizme denediğini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada ayağa çizme giymek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının son bulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çizme kaybetmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizme giydirmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments