Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kötü sözler duyacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, elin bollaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek kısmetlerinin kapanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada yağmurlu yolda yürümek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, fakirleşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur altında yürümek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yalın ayak yağmurda yürümek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda çorapla yürümek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda çamurda yürümek değer göreceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments