Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında kalmak

Rüyada yağmurun altında kalmak

Rüyada yağmurun altında kalmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün kızaracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında kalmak gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada yağmur altında kalmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında kalmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında koşmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun altında namaz kılmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında namaz kılmak hayatın temposunun yükseleceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, güçlendikçe güçleneceğine inanılır.

Rüyada yağmur altında dua etmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur altında uyumak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, uzaktan haberler işiteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments