Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı tabak görmek

Rüyada yağlı tabak görmek

Rüyada yağlı tabak görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı tabak gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada yağlı tabak görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yağan doluyu yemek yol kat edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Rüyada bal yağ yemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada don yağ görmek her zaman sevgi göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yağlı suya düşmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tencerede yağ görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça yağ sürmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments