Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede yağ görmek

Rüyada tencerede yağ görmek

Rüyada tencerede yağ görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada tencerede yağ gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada tencerede yağ görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı tencere görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere içinde yağ görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada tencereye süt koymak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada boş tencere tava görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada tencere bulmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada tencerede nohut görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, şansının ve bahtının döneceğine işaret eder.

Rüyada tencere temizlemek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, insan sevindireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments