Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı süt içmek

Rüyada yağlı süt içmek

Rüyada yağlı süt içmek zor ve stresli günler geçireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yağlı süt içmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada yağlı süt içmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına delalettir.

Rüyada yağlı süt görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada sıvı yağ içmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı su içmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada yağ içmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Rüyada kızgın yağ içmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden süt içmek güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunların atlatılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Rüyada kendi memesinden süt içmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments