Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ içmek

Rüyada yağ içmek

Rüyada yağ içmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kazancının eksileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağ içmek gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yağlı süt içmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, işlerin bozulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada yağ içmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın yağ içmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sıvı yağ içmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yağlı su içmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada yağlı tepsi görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hasta ve üzgün olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken namaz kılmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yağ yediğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments