Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı kağıt görmek

Rüyada yağlı kağıt görmek

Rüyada yağlı kağıt görmek iş hayatında zarar edileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı kağıt gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada yağlı kağıt görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağ kusmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağa yumurta kırmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ yapmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağ basmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, itibar kazanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada karın yağlarını aldırmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada teneke yağ görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe yağ koymak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments