Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ yapmak

Rüyada yağ yapmak

Rüyada yağ yapmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ yapmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada yağlı boya yapmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada yağlı ekmek yapmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada yağ yapmak bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulur.

Rüyada yağ kavurmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işaret eder.

Rüyada yağ aldırmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet eder.

Rüyada yağlı katmer görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments