Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı boya yapmak

Rüyada yağlı boya yapmak

Rüyada yağlı boya yapmak kudretli kişiler arasına gireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bereketin artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yağlı boya yapmak gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada yağlı boya yapmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı boya resmi görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı boya görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mavi yağlı boya görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada yağlı boya tablo görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı ekmek yapmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments