Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı boya resmi görmek

Rüyada yağlı boya resmi görmek

Rüyada yağlı boya resmi görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı boya resmi gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Rüyada yağlı boya resmi görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Rüyada yağlı boya yapmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı boya görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak zor günler geçirileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalettir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Rüyada yağlı boya tablo görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gül resmi yapmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments