Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı boya görmek

Rüyada yağlı boya görmek

Rüyada yağlı boya görmek gergin olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı boya gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada yağlı boya yapmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı boya tablo görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yağlı boya resmi görmek sorunlarının sürekli artacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yağlı boya görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments