Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda yumurta yapmak

Rüyada yağda yumurta yapmak

Rüyada yağda yumurta yapmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, zarar edeceğine, makamının artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yumurta yapmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yağda yumurta yapmak mesleğinde çok başarılı olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağda yumurta görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada yağda yumurta yemek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağda yumurta yediğini görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yumurta pişirmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments