Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda yumurta görmek

Rüyada yağda yumurta görmek

Rüyada yağda yumurta görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada yağda yumurta gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağda yumurta pişirmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Rüyada yağda yumurta yapmak borçlanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada yağda yumurta görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yumurta kırmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağda yumurta yediğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments