Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek çok uğraş vereceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, başarısının çoğalacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada yağda yumurta pişirmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yağda et pişirmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağda hamur pişirmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yağda börek pişirmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada yağda yumurta görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada yağda yumurta kırmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek hak yolunu tutacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments