Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani meyve görmek

Rüyada yabani meyve görmek

Rüyada yabani meyve görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, yol göstereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yabani meyve gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada yabani meyve görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani meyve yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani çilek görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada yabani hayvandan kaçmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet eder.

Rüyada yabani hayvan beslemek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani hayvanları görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada yabani erik görmek böylelikle yüzünün güleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments