Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani güvercin görmek

Rüyada yabani güvercin görmek

Rüyada yabani güvercin görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bazı konularda konuşulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada yabani güvercin gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada yabani güvercin avlamak kişinin maddi zarara uğrayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Rüyada yabani güvercin görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani hayvan eti yemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan öldürmek hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani çilek görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada yabani kaz yakalamak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yabani ördek avlamak ailesini de mutlu edeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments