Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerinin kanadığını görmek

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zorlukların günden güne artacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, bol nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir yerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada ameliyat yerinin kanadığını görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, daha rahat para kazanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bir yerinin kanadığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet eder.

Rüyada bir yerin kanadığını görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi yerinin kanadığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dilinin kanadığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments