Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen toplayıp yemek

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, tartışmalı bir işe girileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, heveslerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından böğürtlen yemek kendisine olan güveninin azalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments