Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının güzel olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının güzel olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının güzel olduğunu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ne yapacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Rüyada bacaklarını güzel görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada güzel bacak görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının güzel olduğunu görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bacak görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını şiş görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağını kaşımak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek işinin de hep yürüyeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Rüyada bacak kıl traş etmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments