Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bacak görmek

Rüyada güzel bacak görmek

Rüyada güzel bacak görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada güzel bacak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada bacaklarını güzel görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bacak görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının güzel olduğunu görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin bacağında kıl görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada bacak yalamak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek herkesin rahat edeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kıllarını almak güzel evlatlar yetiştireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bacağından kan aldırmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments