Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek

Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek

Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı yaşlı insanlar görmek çektiği yokluğun unutulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hem eğleneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki yabancı kadın görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadın görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments