Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadına aşık olmak

Rüyada yabancı kadına aşık olmak

Rüyada yabancı kadına aşık olmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalettir.

Rüyada yabancıya aşık olmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, komşularla ters düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir erkeğe aşık olmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada yabancı birine aşık olmak onunla yaşamını birleştireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kadını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadına aşık olmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments