Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yaşlı adam görmek

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, dolandırılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada yabancı yaşlı adam görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Rüyada yabancı yaşlı kadın görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, pek çok olumlu gelişmelere, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yabancı yaşlı insanlar görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada yabancı adamla evlenmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir adamla konuşmak yüksek bir makamı olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada evde yabancı adamlar görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet eder.

Rüyada yatağında yabancı adam görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir adamla uyumak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments