Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada yabancı bir kadınla kavga etmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, statü atlayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalettir.

Rüyada yabancıyla kavga etmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle kavga etmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yardımın alınacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kadını öpmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hasret giderileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına inanılır.

Rüyada yabancı ihtiyar kadın görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, makamını garantileyeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde yabancı kadın görmek hiç istemediği işlere gireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yeni şeyler deneneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments