Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı tarafından öpülmek

Rüyada yabancı tarafından öpülmek

Rüyada yabancı tarafından öpülmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, başa iş açacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada yabancı biri tarafından kaçırılmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından öpülmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkek tarafından öpülmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı tarafından öpülmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkek tarafından öpülmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada yabancı gelin görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments